Synergy afegeix un servei reefer a la seva connexió entre la terminal BEST i Navarra

Els trens realitzaran dues rotacions per setmana per transportar mercaderies del sector agroalimentari, farmacèutic i químic

Synergy

EL MERCANTIL Barcelona

13 de junio de 2022

El braç logístic de Hutchison Ports BEST, Synergy, ha afegit un servei de càrrega refrigerada entre la terminal BEST del port de Barcelona i la Terminal Intermodal de Navarra (TIN), situada a Noain (Pamplona). El tren reefer inicia operacions amb dues rotacions setmanals per pujar al ferrocarril càrregues congelades o refrigerades que provinguin del sector agroalimentari, farmacèutic o químic.

BEST disposa en l’actualitat d’aproximadament 2.200 punts fixos de connexió per a reefer

Segons apunten des de la companyia, amb aquest nou servei ferroviari enfocat a reefer busquen “oferir a clients del nord d’Espanya i del sud-oest de França tots els avantatges que la terminal marítima del grup Hutchison Ports a Espanya proporciona”. En l’actualitat, BEST disposa d’aproximadament 2.200 punts fixos de connexió per a reefer, un número que incrementarà fins a les 4.000 connexions amb l’ampliació que es desenvoluparà en els pròxims dos o tres anys.

L’operador intermodal amplia així la seva oferta ferroviària en la connexió que ha traçat entre Barcelona i TIN. La companyia opera aquest servei de càrrega seca des del 2012 després d’obtenir la concessió per gestionar la terminal navarresa. A més d’aquest servei ferroviari, Synergy va reconnectar a principis d’any Barcelona amb el port sec de Burgos i ha inaugurat una connexió al març amb el Centro Intermodal de La Rioja, projectat per Transports Rosego en el polígon del Sequero en Agoncillo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *