CMA CGM llança un nou servei per a contenidors entre Turquia i el port de Barcelona

La línia aspira a ser una alternativa marítima als fluxos tradicionals de camions des de Turquia cap a Europa occidental

L’enllaç escalarà en la terminal de Hutchison Ports BEST del port de Barcelona | BEST

EL MERCANTIL Valencia

30 de mayo de 2022

La naviliera francesa CMA CGM ha llançat un nou servei setmanal que unirà Turquia amb el port de Barcelona, França i Algèria. La companyia ha indicat que aquest enllaç s’iniciarà el pròxim 8 de juny en el port de Ambarli i és “el resultat d’una reorganització dels nostres serveis SSL Intramed”. Entre els seus principals característiques, la línia comptarà amb tres vaixells de 1.100 teus de capacitat nominal mitjana i la rotació inclou els recintes de Ambarli, Gebze, Aliaga, Barcelona, Marsella, Bejaia, Annaba i de nou Ambarli. La primera escala en la terminal BEST del recinte català està prevista per al 15 de juny.

La primera escala en la terminal BEST del port de Barcelona està prevista per al 15 de juny

El servei entre Turquia “proporcionarà noves possibilitats per a transportar la càrrega amb destinació a altres llocs d’Europa occidental com Suïssa, Bèlgica o Països Baixos amb les seves escales a Espanya i França”, ha assenyalat la naviliera. Així mateix, CMA CGM ha subratllat que és una opció “més ecològica, amb l’objectiu d’optimitzar el temps de transport, la freqüència i els costos” i ha apuntat que és una “alternativa consistent als fluxos tradicionals de camions des de Turquia a Europa occidental”.

“La nostra sòlida xarxa intermodal”, ha explicat CMA CGM, “combinada amb una estada reduïda dels vaixells en el port, menys de 12 hores, l’entrada i sortida expressa de la terminal i una flota d’equips especials per a contenidors de 45 peus, fomentaran una dinàmica optimitzada de la cadena de subministrament”. Així mateix, la companyia francesa ha destacat que aquest “servei pendular proporcionarà els temps de trànsit més ràpids des de Turquia, Espanya i França a Algèria”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.