Bergé mourà des de Tarragona un milió de tones d’exportació de balast

Aquest material de construcció s’encaminarà des de les instal·lacions de Canteras La Ponderosa cap al mercat del Estats Units

Bergé

EL MERCANTIL València

12 de septiembre de 2023

La terminal de Bergé en el port de Tarragona acollirà un nou tràfic d’exportació amb destinació als Estats Units. Es tracta d’un milió de tones de balast, un material crucial en construcció i obra civil, que exportarà la companyia Canteras La Ponderosa, amb seu en el municipi tarragoní d’Alcover.

L’operativa suposa “un aplec diari de mercaderia” i el seu embarcament en vaixells de 45.000 tones

L’operativa duta a terme per Bergé implica la recepció de la mercaderia, la consignació, l’estiba, l’embarcament i el despatx de duanes, tot això des de les instal·lacions de l’operador en el recinte català. Per tant, afegeixen des de la companyia, “suposa un aplec diari de mercaderia i l’embarcament en vaixells de capacitat de fins a 45.000 tones”.

A més d’aquest nou tràfic de granel sòlid, Bergé recentment ha fet públic el seu acord amb Celsa Group per a fer les tasques logístiques per a la companyia siderúrgica en el port de Tarragona. Aquest contracte abasta serveis d’emmagatzematge i estiba per als embarcaments de productes siderúrgics. Bergé contribuirà a exportar un volum estimat de 300.000 tones procedents de la planta de Celsa Group en Castellbisbal (Barcelona) amb destinació als principals ports receptors d’acer del Mediterrani. En el recinte català, Bergé disposa d’una superfície de 50.000 metres quadrats de campes operatives polivalents, magatzems amb capacitat per a 150.000 tones i 170.000 metres quadrats d’espai d’emmagatzematge per a vehicles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *